CASA A OLIUS

CASA A OLIUS

630.000 €

Espanya - Lleida - Olius


Habitacions: 4
Banys: 5
Places de pàrking: 0
Superficie: 388 m2

Referència: 0075


Exclusiu xalet a la zona residencial de El Pi de Sant Just al terme municipal d´ Olius.
El xalet està construït sobre una parcel·la plana de 1507 m2. amb una excel·lent ubicació i orientació.
Disposa d´ una superfície construïda de 569 m2 distribuïda de la següent forma :

Planta soterrani :
Hi trobem el garatge per a 6 cotxes , zona de bodega , rebost i un aseo.

Planta baixa :
Amb una superfície de 253 m2 hi ha un distribuïdor a doble alçada on la protagonista és l`escala que dona accés a la planta sota coberta. Des d´ aquest mateix distribuïdor s´accedeix a la amplia cuina de disseny que connecta directament amb el saló menjador amb grans obertures a l´ exterior (zona enjardinada).
Proper a la cuina i saló menjador disposem de una amplia sala polivalent (ex. gimnàs, sala de música o cine) i quarto de màquines per planxa, rentadora, assecadora..
La zona de nit disposa de 3 amplies habitacions totes elles amb sortida directa al jardí, 2 banys, un complet amb plat de dutxa i un de cortesia. El dormitori principal és suitte amb bany i vestidor.

Zona enjardinada:
Disposa de 96 m2 de porxos i pèrgoles de fusta natural on hi podem accedir des de qualsevol estança de l´ habitatge de la planta baixa a peu pla, zona de barbacoa i piscina on podem gaudir d´ un ampli espai enjardinat de 900 m2.

Planta sota coberta :
Amb una superfície de 83 m2 on hi trobem un estudi diàfan, una habitació doble, bany complet amb banyera d´ hidromassatge i un despatx.

Qualitats:
Terres de gres porcelànic i parquet, fusteria interior de cirerer, amb portes d´entrada i distribuïdor de 2,65 metres d´ alçada , tancaments exteriors d´ alumini anoditzat amb pont tèrmic, persianes motoritzades, calefacció radiant de gasoil, aire condicionat amb bomba de calor, il·luminació amb leds, mobles de cuina de fusta massissa de noguera lacada, sistema d´aspiració centralitzada, llar de foc d´ obra, sistema d´alarma, muntacàrregues (accés planta baixa-soterrani), aplacats als banys de travertí i mampares de vidre, reg automàtic, claraboies de disseny amb llum natural, el sostre de sota coberta és de pi envellit lacat, aplacats de pedra natural a la façana exterior, escala d´accés a la planta sota coberta té la barana d´alumini amb passamans i la petjada de fusta.

Tota la casa disposa d´amplis finestrals fixes fets a mida per aprofitar tota la llum natural i grans panoràmiques en mig de la natura